Nieuwsbericht 15 januari 2015


Gelukkig nieuwjaar!

Iedereen van harte welkom aan deze kant van Oud en Nieuw!  Maak er een mooi jaar van allemaal!

Nieuws over de nieuwsbrief
Zoals bekend wordt het nieuws uit de nieuwsbrieven sinds kort ook op de website gezet; keurig op chronologische volgorde. Met de organisatie daarvan was ik toch niet helemaal tevreden, en dus heb ik een en ander verbeterd.
Alle nieuws vanaf 2011 (de oprichting van de stichting Ruitersporen)  is op deze nieuwe manier beschikbaar gemaakt.

Vanaf heden is het laatste nieuws over onze familie en de website Ruitersporen altijd te vinden op :
http://www.ruitersporen.nl/nieuws

De RUITERSTEE
Ik heb nog geen enkele reactie ontvangen over "de RUITERSTEE".
Er moeten binnen de familie toch veel bijzondere foto's bestaan van woonhuizen van onze famile. Die foto's hoeven heus niet per se uit het verre verleden te stammen. Jíj bepaalt wat er bijzonder aan de woning is; misschien heb je er een mooie herinnering aan? Wel geldt natuurlijk: er moet een relatie zijn met onze familie (De) Ruiter.
De RUITERSTEE vind je hier :
http://www.ruitersporen.nl/ruiterstee

Uitverkoop wegens opheffing
Op de Facebook-pagina van History Groote Veenpolder vond ik een kranteknipsel met een mooi artikel over de verdwijnende middenstand in het kleine dorp Nijetrijne. Ik heb de tekst opnieuw ingetypt (het knipsel was heel slecht leesbaar) en op de website geplaatst :
http://www.ruitersporen.nl/verhalen/verhalen.php?story=131

Genoemde Hendrik de Ruiter zal binnenkort uitgebreid aan bod komen in 'de RUITERSTEE' want ik heb nog een aantal foto's van deze kruidenierswinkel gevonden.

De facebook-pagina van History Groote Veenpolder:
http://tinyurl.com/zknm2jt


Uw reactie

We hebben veel last van spam machines die dit formulier met onzin invullen. Vandaar de eerste vraag.

Wat staat hier?
Naam :
Reactie :
Als u uw emailadres invult krijgt u meestal binnen enkele dagen een antwoord terug. Dit adres zal niet zichtbaar zijn bij uw reactie op de website.
Emailadres :


Reacties op nieuwsberichten verschijnen meteen zichtbaar onder het betreffende nieuwsbericht. Uw reactie mag maximaal 500 karakters bevatten.
U kunt uw emailadres invullen als u een persoonlijk antwoord van mij verwacht; dit adres verschijnt NIET bij uw reactie op de website.