Nieuwsbericht 23 september 2015


Nieuwe zoekfunctie


Nieuwe zoekfunctie
De stamboom is dermate uitgebreid dat het zoeken naar bv. een Jan de Ruiter niet erg praktisch is.
Zelf zoek ik bijzonder veel in de stamboom, en loop hier voortdurend tegenaan. Ik bedacht me dat het handig zou zijn als je kon zoeken via woonplaatsen.  Welke (De) Ruiters hebben bv. in Oldenzaal gewoond?
Er is nu een nieuwe zoekfunctie beschikbaar die dit mogelijk maakt. Na opgave van de woonplaats loopt het programma alle (De) Ruiters na, en kijkt of ze er zijn geboren dan wel overleden, of dat één van hun kinderen er is geboren.
Dit hulpmiddel is niet helemaal waterdicht . Zo vindt geboorte en overlijden regelmatig plaats in een ziekenhuis dat niet in de woonplaats staat. Maar goed, het is beter dan niets. Probeer maar eens.
De nieuwe zoekfunctie vind je hier :
http://www.ruitersporen.nl/stambomen/stambomen.php?page=31

Stamboom opnieuw uitgedraaid
De tijd dat er jaarlijks honderden nieuwe (De) Ruiters aan de stamboom toegevoegd konden worden ligt (voorgoed?) achter ons. Toch komen er nog mondjesmaat nieuwe en gewijzigde gegevens binnen, zodat een paar keer per jaar de stamboom ge-update moet worden.
Dat is vandaag gebeurd. Je vindt een overzicht van de mutaties sinds de vorige keer op :
http://www.ruitersporen.nl/stambomen/stambomen.php?page=21

Voor de duidelijkheid: dit betreft personen die aan de stamboom zijn toegevoegd, of waarvan de naam gewijzigd is.Uw reactie

We hebben veel last van spam machines die dit formulier met onzin invullen. Vandaar de eerste vraag.

Wat staat hier?
Naam :
Reactie :
Als u uw emailadres invult krijgt u meestal binnen enkele dagen een antwoord terug. Dit adres zal niet zichtbaar zijn bij uw reactie op de website.
Emailadres :


Reacties op nieuwsberichten verschijnen meteen zichtbaar onder het betreffende nieuwsbericht. Uw reactie mag maximaal 500 karakters bevatten.
U kunt uw emailadres invullen als u een persoonlijk antwoord van mij verwacht; dit adres verschijnt NIET bij uw reactie op de website.