Nieuwsbericht 10 december 2015


Ruiterboek


In 2006 heb ik een boek over de familie (de) Ruiter geschreven, met daarin als belangrijk bestanddeel een uitgebreide stamboom, zoals die ook op de website is te vinden. Van dit boek zijn er rond de 100 exemplaren 'de wereld in gegaan'.
Intussen is in de afgelopen 10 jaar de stamboom enorm uitgebreid en het leek me tijd worden om deze opnieuw uit te geven. Nog altijd is het handig om 'iets op papier' te hebben; een boekwerk waarin men alles nog eens rustig kan nalezen.
Op dit moment ben ik bezig om de teksten klaar te maken voor de drukker. De nieuwe stamboom bevat meer dan 2700 nakomelingen van Sijmon Jans Ruijter, geboren rond 1595. In de stamboom van 2006 waren rond de 2100 (De) Ruiters te vinden.

Lees alles over het nieuwe Ruiterboek: Ruiterboek 2016Uw reactie

We hebben veel last van spam machines die dit formulier met onzin invullen. Vandaar de eerste vraag.

Wat staat hier?
Naam :
Reactie :
Als u uw emailadres invult krijgt u meestal binnen enkele dagen een antwoord terug. Dit adres zal niet zichtbaar zijn bij uw reactie op de website.
Emailadres :


Reacties op nieuwsberichten verschijnen meteen zichtbaar onder het betreffende nieuwsbericht. Uw reactie mag maximaal 500 karakters bevatten.
U kunt uw emailadres invullen als u een persoonlijk antwoord van mij verwacht; dit adres verschijnt NIET bij uw reactie op de website.