Nieuwsbericht 21 september 2021


Wijziging in eerste generaties

Van Jan Jans Ruijter (1545) zijn nu aktes gevonden, waarin hij tot 1625 samen met zijn vrouw Ave Jans genoemd wordt. Na haar overlijden trouwt hij opnieuw, met Bartien Huijgen. Het is wel duidelijk: Jan moet (veel) later zijn geboren; misschien wel 20 jaar later! Dat maakt hem te oud om hem als vader van Sijmen Jans te kunnen dienen, en daardoor geeft dit grote consequenties voor de rest van de stamboom.
Ik heb lang gepuzzeld om hier een passende oplossing te vinden. Een verslag van deze puzzeltocht en wat precies de wijzingen zijn, lees je in "Wijziging in eerste generaties".
Uw reactie

We hebben veel last van spam machines die dit formulier met onzin invullen; vandaar de eerste vraag.

Wat staat hier?
Naam :
Reactie :
Als u uw emailadres invult krijgt u meestal binnen enkele dagen een antwoord terug. Dit adres zal niet zichtbaar zijn bij uw reactie op de website.
Emailadres :


Reacties op nieuwsberichten verschijnen meteen zichtbaar onder het betreffende nieuwsbericht. Uw reactie mag maximaal 500 karakters bevatten.
U kunt uw emailadres invullen als u een persoonlijk antwoord van mij verwacht; dit adres verschijnt NIET bij uw reactie op de website.