Nieuwsbericht 29 september 2021


Mensenlinq

Op de Mensenlinq-website worden de overlijdensadvertenties uit de meeste kranten verzameld en doorzoekbaar gemaakt. Elke een/twee jaar zoek ik daarop naar (De) Ruiters die in die periode zijn overleden. Deze week vond ik op de website de advertenties van 20 leden van de Ruiterfamilie en heb ik daarmee de informatie op de Ruitersporenwebsite bijgewerkt. Op de advertenties verwijder ik alle persoonlijke adressen voordat ik ze op onze website zet.
Aan de hand van de namen van de nabestaanden kan ik soms de stamboom aanvullen, maar vanwege de AVG-privacywet niet op de website tonen.

Ik kan nog wel even noemen dat op dit moment onze stamboom precies 2860 leden telt. In de afgelopen drie jaar zijn er welgeteld 19 bijgekomen; heel wat anders dan 20 jaar geleden toen er elk jaar honderden nieuwe familieleden 'ontdekt' werden...
Op dit moment zijn er 1665 (De) Ruiters op de website zichtbaar.

Uw reactie

We hebben veel last van spam machines die dit formulier met onzin invullen; vandaar de eerste vraag.

Wat staat hier?
Naam :
Reactie :
Als u uw emailadres invult krijgt u meestal binnen enkele dagen een antwoord terug. Dit adres zal niet zichtbaar zijn bij uw reactie op de website.
Emailadres :


Reacties op nieuwsberichten verschijnen meteen zichtbaar onder het betreffende nieuwsbericht. Uw reactie mag maximaal 500 karakters bevatten.
U kunt uw emailadres invullen als u een persoonlijk antwoord van mij verwacht; dit adres verschijnt NIET bij uw reactie op de website.