Nieuwsbericht 13 juli 2021


Catharina von Reutern, deel 5

Vanavond heb ik het vijfde deel van mijn vertaling van het boek "Catharina von Brevern" op de website gezet. Catharina was dochter van de steenrijke koopman Johan Daniel von Reutern, die nog in Ruppersdorf bij Lübeck werd geboren maar in Riga zijn fortuin maakte. In dit vijfde deel lezen we onder meer dat Catharina nog voort leeft in de sage van 'de oude vrouw'.
Dat is des te opmerkelijker omdat we al het verhaal "De waternimf van de Trave" kennen waarin een lid van de Ruyterfamilie de hoofdrol heeft. Eens te meer wordt duidelijk dat deze familie alles behalve doorsnee is!

Lees het verhaal "Catharina von Reutern, deel 5".Uw reactie

We hebben veel last van spam machines die dit formulier met onzin invullen; vandaar de eerste vraag.

Wat staat hier?
Naam :
Reactie :
Als u uw emailadres invult krijgt u meestal binnen enkele dagen een antwoord terug. Dit adres zal niet zichtbaar zijn bij uw reactie op de website.
Emailadres :


Reacties op nieuwsberichten verschijnen meteen zichtbaar onder het betreffende nieuwsbericht. Uw reactie mag maximaal 500 karakters bevatten.
U kunt uw emailadres invullen als u een persoonlijk antwoord van mij verwacht; dit adres verschijnt NIET bij uw reactie op de website.