Nieuwsbericht 04 augustus 2021


Eeuwoverzichten familie Ruyter

Het leek me zinvol om de situatie rond de familie Ruyter in een serie van korte artikelen te beschrijven, waarbij ik me telkens tot één eeuw beperk. Ik begin de serie met de 13e eeuw, waarin we weliswaar geen gegevens hebben over welke Ruyter dan ook, maar waarvan we toch wel wat kunnen vertellen.

De artikelen over de eerste drie eeuwen heb ik vanavond op de website gezet:

Ik wil in ieder geval nog een vierde artikel over de 16e eeuw schrijven; dat is de eeuw waarin de familietakken in Zutphen, Lübeck en Muggenbeet/Blokzijl elk hun eigen weg insloegen. Ook een artikel over de 17e eeuw, waarin de Zutphense tak hoogstwaarschijnlijk is uitgestorven, maar de Lübeckse Reuters hun vleugels uitsloegen in de Baltische staten, staat nog op het programma.
Uw reactie

We hebben veel last van spam machines die dit formulier met onzin invullen; vandaar de eerste vraag.

Wat staat hier?
Naam :
Reactie :
Als u uw emailadres invult krijgt u meestal binnen enkele dagen een antwoord terug. Dit adres zal niet zichtbaar zijn bij uw reactie op de website.
Emailadres :


Reacties op nieuwsberichten verschijnen meteen zichtbaar onder het betreffende nieuwsbericht. Uw reactie mag maximaal 500 karakters bevatten.
U kunt uw emailadres invullen als u een persoonlijk antwoord van mij verwacht; dit adres verschijnt NIET bij uw reactie op de website.