Geert Ruiter, kampioenschap D1


betreft: Geert Ruiter
 
Afgelopen zaterdag (begin mei 2006) stond ik als trotse vader langs de lijn van het voetbalveld om mijn zoon Geert kampioen te zien worden. Een mooie middag, waarvan deze impressie. De foto's heb ik zelf gemaakt.


Dit wedstrijdverslag komt van de website van GVAV :

 

D1 PROMOVEERT NAAR TOPKLASSE OP EEN ZONNIG KARDINGE
Op deze prachtige lentedag op een zonovergoten Kardinge werd een druk programma afgewerkt met maar liefst 24 thuiswedstrijden. Het drukst bezocht was de wedstrijd GVAV D1 - Wildervank D1. De jongens van trainer/coach Mennie Schlaman, geassisteerd door zijn broer Theo en elftalleider Karlijn van der Walle, konden vandaag bij winst het kampioenschap binnenhalen. Ondanks de spanning bij de boys, wisten ze de wedstrijd vrij gemakkelijk te winnen met 5-0 (ruststand 4-0). Vreugde alom natuurlijk!

Mooie rozen geleverd door onze sponsor Bloemenmozaiek (Lewenborg) vielen ze ten deel uit handen van een trotse Rob de Vries (technisch coördinator D-junioren en Jeugdplan GVAV) en een reuzenbeker die de voorzitter mocht uitreiken namens het Jeugdplan. Een beker overigens die aan Jofitho Patje (D1) werd opgedragen die weer in het ziekenhuis lag voor een behandeling. Daarna werd Karlijn onder de douche gezet. Vervolgens een patatje van het bestuur. Even later verscheen een mooie open bus (sponsor onbekend, maar met dank!), waarmee de kampioenen naar het UMCG reden om hun Jofitho op te halen voor een kampioensrit door Groningen (klasse jongens!). Een fantastische promotie naar de hoogst haalbare klasse.

 

Nu de scheidsrechter nog voorbij...

Pittige duels...

   YES! Kampioen!
Dit is het D1 team dat kampioen werd.
Op weg voor de busrit door de stad.
Opmerkingen? Foutje gevonden?   Opmerkingen?
Meld het via het reactieformulier!