#25 november 2011

Rustig aan...

De stamboom is opnieuw uitgedraaid naar aanleiding van een aantal wijzigingen en toevoegingen.
#21 oktober 2011

Aan het werk...

Nu de (organisatie van de) Ruiterdag achter de rug is (bekijk hier alles over de Ruiterdag 2011), kan ik met volle vaart bezig gaan met het verwerken van alle gegevens en foto's die ik in de afgelopen tijd kreeg opgestuurd (en moesten blijven liggen).


De komende tijd zal ik regelmatig foto's e.d. toevoegen.


#01 juni 2011

Familiedag 8 oktober 2011

Over vier maanden is het zover : Ruiterdag 2011!
Er is nu een voorlopig programma opgesteld, en het belooft weer een fantastische dag te worden.
Bekijk programma
We zijn er in geslaagd om de totale kosten van deze dag rond de € 25 te houden.
Meer dan twintig mensen hebben zich inmiddels al opgegeven, en omdat het aantal plekken op de rondvaartboot beperkt is, is het zinvol om u nu al aan te melden. Voor de boot geldt in ieder geval : vol is vol!


#16 februari 2011

Vernieuwde website

Welkom iedereen op de vernieuwde website!
In verband met de oprichting van de stichting moest de website eens flink onderhanden genomen worden. Donateurs van de stichting hebben namelijk aanzienlijk meer mogelijkheden op deze website dan de doorsnee bezoeker.
Verder laat ik het aan de bezoeker over om te ontdekken wat er nog meer allemaal veranderd (en hopelijk verbeterd) is.

Gezien de grote hoeveelheid pagina's en de omvang van de website is het niet onmogelijk dat ik wat steken heb laten vallen. Mijn excuses daarvoor, en ik hoop dat u me daarvan wilt berichten, zodat ik de fouten kan herstellen.


#18 januari 2011

De Giethoornse Zijl

De Giethoornse Zijl was één van de drie zijlen in en rond Blokzijl. In 1618 verkochten Jan Fransen Ruijter en Jantien Roelofs, de stamouders van onze familie, de helft van hun huis, staande bij de Giethoornse Zijl.
Maar waar lag dat zijl precies? Ik heb er een kort verhaal over geschreven : Lees verhaal "De Giethoornse Zijl"

En natuurlijk nog dit : gisteren is de oprichting van de Stichting Ruitersporen echt in gang gezet. Eind volgende week zal de Stichting echt met zijn werk kunnen beginnen.
Eén van de eerste zaken waar we ons mee bezig zullen gaan houden, is de organisatie van de familiedag in oktober van dit jaar!


#02 januari 2011

Oud en Nieuw

Voor wie het nog niet wist : Stichting Ruitersporen zal begin deze maand worden opgericht! Iedereen die belangstelling heeft getoond, willen we daarom hartelijk danken. Hopelijk zullen er nog veel donateurs volgen!
Daarmee zal deze website formeel onder beheer van de Stichting gaan vallen, al zal ik me als webmaster bezig blijven houden met inhoud en vorm. Deze website zal mijn stempel blijven dragen, maar de meer persoonlijke zaken, zoals mijn 'uitstalling' van privé foto's, zullen verdwijnen. De komende tijd ga ik bezig met het reorganiseren van deze website, waardoor sommige pagina's niet altijd bereikbaar zullen zijn.

Het jaar 2011 belooft een opwindend jaar te worden. Na het opstarten van de Stichting met al zijn beslommeringen zal het kersverse bestuur zich al snel bezig gaan houden met de organisatie van de familiedag in oktober! Houd de berichtgeving in de gaten!

En tenslotte wens ik natuurlijk iedereen een heel gelukkig en gezond 2011 toe!
Hier vind je het laatste nieuws rond de Stichting Ruitersporen en de website.Dit jaar verschenen nieuwsberichten:Andere jaren:

Foutje gevonden?
Commentaar?
Meld het via het reactieformulier!